torstai 24. lokakuuta 2013

Kolmen kopla

Malli: Kastanjat
Lanka: Rowan Fine Tweed, vajaa 40 g/ pari
Puikot: 3 mmViimeistään nyt on nolona todettava viime helmikuussa lupaavasti alkaneen langanostolakkoni epäonnistuneen surkeasti. Lupaan itselleni kuitenkin, että yritän jatkossakin penkoa ensin valtavia lankavarastojani ennen kuin ryntään suin päin lankakauppojen vastustamattomien houkutusten äärelle.

14 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kopla! Langanostolakko on melko lailla vaikeimpia asioita toteuttaa käytännössä. Aina tulee joku mutta kun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän aikaa sujui ihan hyvin, mutta sitten houkutukset kävivät vain liian suuriksi. Kaipa sitä voisi haitallisempiakin paheita olla... :)

   Poista
 2. Ihania kämmekkäitä!! Ja muitakin ihania asioita löytyy täältä sun blogistasi!!

  VastaaPoista
 3. Kastanjat on kaunis malli ja vähänkös hienolle näyttää kolmet vierekkäin noin upeissa väreissä!
  Langanostolakko on kyllä yhtä tuskaa. Olen kovasti yrittänyt vähentää liiallista hamstrausta, mutta silloin ei voi mennä lähellekään lankakauppoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jaana! Noista harmaista ei Kastanjan kaunis kuvio tule esiin aivan yhtä hyvin kuin muista, mutta kivat nekin on.
   Ja juu, tuskaa oli lakkoilu. Kohtalokseni koitui eräs ihana lankakauppa, jota en vain kyennyt kiertämään kaukaa... :D

   Poista
 4. Ihmettelinkin sun ihania varastoja josta löytyisi kaikkia näitäkin aarrelankoja. Nythän on blogikamu niin että mielestäni ihmisellä voisi olla paljonkin ikävämpiä paheita kuin se että ostaa silloin tällöin lankakaupasta lankaa. Eli nautit rauhassa ihanista ostoksistasi ja kun olet näköjään neulonutkin ne heti käyttöön niin ei sinun varastosi ainakaan kasvanut. Pakkohan sitä on aina väillä ilahduttaa itseään pienillä lankalahjoilla, neulot taas kohta varastolangoista. Kauniita kämmekkäitä ja taas ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Totta amuk, aina ei löydy varastosta just sopivaa lankaa, vaikka olis kuinka suuret varastot :-). Itsekin yritän käyttää hamstraamiani lankoja ja pääosin se onnistuukin, mutta eihän sitä ihmisellä voi ihan kaikkea omassa kaapissa olla, jolloin on vaan pakko kipaista kauppaan... Onneksi on pahempiakin paheita olemassa :-). Kauniita kämmekkäitä ja onnelliset niiden saajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aino P., enää en tunne itseäni ihan täydelliseksi epäonnistujaksi... :)

   Poista
 6. Jos Rowan Fine Tweedin lankesit, niin ehkä voimme vedota ylivoimaiseen vastustajaan... ;) Ihanat Kastanjat kuitenkin teit. :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kämmekkäitä! Minullakaan ei taitaisi langanostolakko onnistua, en edes uskalla kokeilla. Lankoja on vaan niin vaikea vastustaa.

  VastaaPoista
 8. Ihana kolmikko! Minäkin olen kovasti yrittänyt hillitä lankaostoja, mutta kaikkiin projekteihin nyt vaan ei löydy omista varastoista juuri sitä oikeaa ja riittävää määrää, joten onhan sitä välillä langettava. =)

  VastaaPoista
 9. Oo, nuo tweedlangat pelaavat niin hyvin yhteen!

  VastaaPoista