lauantai 2. marraskuuta 2013

Unelmanpehmeää























Ei tätä Rowanin Angora Hazea turhaan ole hehkutettu. Lanka on todellakin ihanan pehmeää ja kevyttä. 25 gramman kerästä saa nelosen puikoilla juuri sopivasti myssyn, eikä turhaa jämälankaa jää.

Näiden myssyjen mukavan yksinkertainen perusidea on Kalastajan vaimon beanie-ohjeesta, mutta koska saumojen ompelu ei innostanut, neuloin myssyt pyöröpuikoilla ja kavennuksetkin tein oman makuni mukaan. Siniseen myssyyn lisäsin vielä resorin, jottei reuna rullautuisi.





15 kommenttia:

  1. Ihana, tämä pitäisi tehdä! En ole vielä uskaltautunut Kerään lankaa ostamaan, koska mun pitäisi olla ostelematta niitä... Toisaalta ei kai nyt 25 grammaa sentään lasketa! :D

    VastaaPoista
  2. No kuka nyt noin pientä määrää laskisi! Ja lankahan muuttuu käden käänteessä myssyksi! :D

    VastaaPoista
  3. Hee, tää on mullakin listalla :-). Ajattelin tehdä parille tyypille joululahjaks. Ohjeita on näemmä monessa paikkaa: itse bongasin tämän Poppelin FB-päivityksestä, jonka ohje on alun perin Dropsin, mutta Poppelin Pauliina oli tehty sen sillä Dropsin uudella Alpacasilc-langalla. Ihanan värisiä nuo sun tekemät! Mä meinaan tehdä vähän hillitymmillä väreillä, saajien värimaalilmaan sointuvaksi :-). Mutta kyllä ovat kauniit ja pehmoisen näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin mukavan helppo malli joululahjaprojektiksi.
      Nää mun neulomat myssyt ei ole lainkaan mun värisiäni, mutta sininen jäikin suoraan kuvauksesta tyttären päähän ja pinkki menee eräälle, jota en tässä kerro... Oma värini olisi varmaan musta tai harmaa... :)

      Poista
  4. Ihanat pörröpäät . Anteeksi nyt vaan jos heittäydyn liian tuttavalliseksi mutta tekisi mieli paina kasvot ja nenä noihin pipoihin ja" nuuskuttaa " ja silitellä niitä. Ne näyttää niin mahtavilta ja mukavilta. Mahtavat lahjat jollekin onnekkaalle ja tyttärelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän tuo nyt ollut lainkaan liian tuttavallista. Kyllä kanssaneuloja ymmärtää kaikenlaiset ihanan langan aiheuttamat tunteenpurkaukset :D

      Poista
  5. Onpas se pehmeän näköistä lankaas. Pitääpä kokeilla!!

    VastaaPoista
  6. Noin ihana myssy päässä tulee taatusti ajateltua vain pehmoisia, lämpimiä ajatuksia. :)) Kaunista jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pää ihan pehmenee tuollaisen myssyn alla... :)

      Poista
  7. Kovin somia ja pörröisiä piposia. :) Mäkin ajattelin tottetuttaa oman versioni siitä Dropsin Alpaca Silkistä, se ei ehkä pölise nenään niin pahoin kuin tuo angorapupunen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainut miinus tälle langalle onkin juuri tuo pöliseminen. Neuloessa nenä tuntui olevan koko ajan täynnä kutittavia haituvia. Onneksi myssyt valmistuivat nopeasti ja ilman suurempia aivastuskohtauksia. :)

      Poista
  8. Ihanat pipot,niin lämpöisen ja pehmosen näköiset. Pitääpä minunkin varmaan tuollainen pipo neuloa :)

    VastaaPoista
  9. Kovasti minuakin tämä pipomalli houkuttelee. Jos vaikka Rikke saisi vihdoinkin kaverin:)

    VastaaPoista
  10. Kauniita pipoja! Sait yllytettyä mutkin tutustumaan tähän uutuuslankaan ja pipomalliin. Kiitos!

    VastaaPoista