tiistai 1. marraskuuta 2016

Susivillan luona

Olen jo jonkin aikaa seurannut Instagramissa rovaniemeläistä kutojaa, Susivillaa, ja ihaillut hänen taidokkaita huivejaan sekä kauniita kuviaan Lapin luonnosta. Koska vietin syyslomaa Rovaniemellä, toimin itselleni kovin epätyypillisesti ja otin rohkeasti yhteyttä ventovieraaseen ihmiseen, niin kovasti halusin päästä hypistelemään Susivillan huiveja.Juttelimme kahvikupposen äärellä niitä näitä, lähinnä neulomisesta ja kutomisesta, ja yhtäkkiä emme enää olleetkaan täysin ventovieraita toisillemme. Sosiaalinen media on aikamoinen juttu: parhaimmillaan se pienentää maailmaa ja rohkaisee solmimaan ihan uusia tuttavuuksia.Valitsin itselleni Susivillan toinen toistaan kauniimpien huivien joukosta tällaisen:
Kiitos vieraanvaraisuudestasi, Annika, ja tietenkin ihanasti mieltänikin lämmittävästä huivista! 


15 kommenttia:

 1. Käsitöiden voima on ihmeellinen. ;) Ihana postaus ja kaunis huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käsitöiden voimaa ei todellakaan sovi aliarvioida :)

   Poista
 2. Voi miten kauniita huiveja! *huokaus* Ihan mahtavaa, että pääsee tutustumaan somen kautta uusiin samanhenkisiin ihmisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaahan se tosiaan on! Ja onhan meillä yhteinenkin kokemus siitä, miten mukavaa on päästä naamatusten juttelemaan sometuttujen kanssa. Koskahan seuraavaksi? :D

   Poista
 3. Voihan ihanuus, miten kaunis huivi!

  VastaaPoista
 4. Onpas mainiota! Ihana huivi ja ihana hetki! Tästä tuli itsellekin hyvä mieli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liina! On aikas hienoa, jos näin voi tartuttaa hyvää mieltä :)

   Poista
 5. Upea huivi. Olet oikeassa tuosta nettimaailmasta. Minäkin olen löytänyt sitä kautta sekä nettikavereita ,kuten sinä paras blogikamu sekä ihan fyysisenkin loistavan neulekamun ja vielä ihan naapurista ! Nettitauon jälkeen palailen taas "sorvin ääreen " ...piti oleilla tuossa fyysisessäkin maalmassa välillä, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin tähän blogimaailmaan, kamu, kyllä onkin jo ehditty kaipailla!

   Poista
 6. Moi!
  Oli tosi mukava että tulit käymään ;) se on kun asuu täällä niin kaukana monesta ihanaa kun joku tulee moikkasee. Ja mukava että huivi lämmittää, siellä vissiin on vaihtumassa talveksi ennen meitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annika. Saatanpa tulla vuoden päästä uudelleen :)
   Eikä ole täälläkään kelit vielä talvisiksi muuttuneet vaikka sääennuste onkin niin lupaillut. Jospa se talvi kuitenkin ehtii teille ensin.

   Poista
 7. Ihailen tuollaista rohkeutta ottaa ventovieraaseen yhteyttä. Annika tekstistä huomaa ettei ainakaan pahaksi ole pistänyt. Ja miten ihanaa on muutenkin jutella samanhenkisen ihmisen kanssa :)Aivan ihana huivi, jota varmasti mielellään esittelet!

  VastaaPoista
 8. Kauniita huiveja! Jotenkin maailma on muuttunut saavutettavammaksi neulojayhteisön kautta =)

  VastaaPoista