torstai 21. huhtikuuta 2016

Vihdoinkin linjoilla

Ihastuin Ley Lines -huiviin välittömästi Veera Välimäen ja Joji Locatellin Interpretations 2 -kokoelman ilmestyttyä. Tilasin Wollmeiselta langatkin varta vasten, mutta sitten jostain kumman syystä muut neulomukset kiilasivat edelle ja huivi jäi unohduksiin. Mutta nyt, yli vuotta myöhemmin, Ley Lines on vihdoin valmis ja nappasi oitis paikan suosikkihuivieni kärjestä.


Malli: Ley Lines
Lanka: Wollmeise Pure, väri Maus jung, 220 g
Puikot: 3,75 mm17 kommenttia:

 1. Taitaa mennä minunkin jonoon! Kaunis pintaneule ja tuo harmaa :)

  VastaaPoista
 2. Hieno lanka- ja värivalinta! :)

  VastaaPoista
 3. Siis tuo malli ja huivi on niin ihana. Omani on ollut reilun vuoden käytössä ja se on osoittautunut ykköshuivikseni. Sinun huivisi on taas nappiin suunniteltu langoituksen osalta. Kaunis ja voin kokemuksesta kertoa tosi monikäyttöinen asuste. Onnea Blogikamu, nappivalinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas, amuk! Langoituksesta vastaa kyllä Joji itse, sillä hän neuloi huivinsa juuri tuosta Puresta, väri tosin on eri. :)

   Poista
 4. Tämä on ollut to do listalla mullakin ilmestymisestä lähtien. Sopiva lanka vaan ei ole vielä tullut vastaan! Kaunis huivi!

  VastaaPoista
 5. Voi itku kuinka kaunis tämä onkaan!
  Taas yksi kaunokainen tuohon loppumattomaan ja aina kasvavaan Tämän vielä joskus neulon -listaan.

  VastaaPoista
 6. Onpa hienot nuo eri suuntiin menevät raidat!

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva nähdä tästä kuvia, kun olen sitä itsekin usein sillä silmällä katsellut! Tosi kaunis huivi se onkin!

  VastaaPoista
 8. Huivi on IHANA! Ja kerrankin sellainen, että minä huiveja hylkivänä pitäisin itsekin. Ohjeen kun saisin - en tarvitsisi koko ohjenippua, joka tulisi samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa! Ley Lines -huivin ohje on Ravelryssa myynnissä ihan yksinäänkin (5 taalaa), ei siis tarvitse hankkia koko Interpretations 2 -kokoelmaa :)

   Poista