maanantai 4. huhtikuuta 2016

Vienosti vaaleanpunaista

Kesän lähestyessä ei täysin villaisen huivin neulominen ehkä ole se kaikkein järkevin teko, mutta kun lanka ja malli kohtaavat, järki katoaa jonnekin eikä neuloja voi muuta kuin neuloa.


Malli: Campside
Lanka: Isager Jensen Yarn (2,5 vyyhtiä)
Puikot: 4,5 mm

Huivin mitat kunnon liotuksen ja kevyen pingotuksen jälkeen: 185 x 80 cm


En ole lainkaan vaaleanpunaisen ystävä, mutta jotenkin kummasti tämä kauniin rouhea merinovillainen Isagerin Jensen vetosi minuun murretulla hennon vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmällään. Lanka kulki puikoilla kuin unelma, ja jälleen kerran valmiin huivin liotus sai aikaan omia ihmeitään: lanka pehmeni huomattavasti ja ikään kuin heräsi eloon. Huivista tuli ihan mahtava kääriytymishuivi - suuri ja lämmin.22 kommenttia:

 1. Kaunis kääriytymis huivi! Ihanan ja pehmeän näköistä lankaa!

  VastaaPoista
 2. Langan väri on todella hienostunut. Saman huivin minäkin olen joskus ajatellut tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi , mystisen lumoavaa lankaa ja upeat kuvat. Todella erikoinen sävy langalla..ihastuttava <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Arkinen. Tuon langan sävy on todellakin erikoinen: jossain valossa lähes harmaa, keväisessä auringonpaisteessa herkän vaaleanpunainen ja ihan kaikkea näiden väliltä.

   Poista
 4. Olen tuota mallia ihaillut jo jonkin aikaa ja se tulee aina vastaan, kun etsin kivoja huivimalleja. Ehkä olisi syytä vihdoin neuloa se, eikä vain ihastella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syytä olisi, todellakin!
   Varastoistasi löytyy takuulla jotain rouheaa villaa, joka sopisi juuri tähän huiviin. :)

   Poista
 5. Minulla on tämä malli Ravelryn kirjastoon tallennettuna mutta en ole kyllä aiemmin hoksannut, että se on näin kaunis. Ihana ja kääriytymään houkutteleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tämä malli oli pitkään mielessä, kunnes juuri se oikea lanka yllättäen löytyi. :)

   Poista
 6. Kaunis ja ihanan iso! Pakko kyllä tunnustaa, että mie en näe tuossa lainkaan vaaleanpunaista, harmaata vain :D Lieneekö koneeni näytöllä väriongelmia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kyllä langassa oikeasti on vieno vaaleanpunainen sävy, mutta ei se mitään - harmaakin on ihan hyvä väri... :)

   Poista
 7. Kaunis huivi. Joo ja miullakin on ihan vaan harmaa mut nätti siitä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... näkevätköhän kaikki muut tämän huivin harmaana ja ihmettelevät kun minä kehun hennon vaaleanpunaista sävyä? Hupsista. :D

   Poista
 8. IHANA. Mistä sinä aina osaat yhdistää noin fantastisesti juuri oikean langan ja mallin ? Nytkin lopputulos on täydellinen. Olen ihaillut kuvissa tuota Isagerin hentoa vaaleanpunaista muissakin heidän langoissaan ja nyt kun näkee värin valmiissa neuleessa niin pakko on sanoa että se on just eikä melkein ! Luulen kyllä että sinulla on kesälläkin melko paljon käyttöä huivillesi...ei ne kesäillat aina niin leppoisia täällä ole...ja aina päivätkään. Olet Guru kamu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että kesälläkin saatetaan tosiaan kaivata jotain villaista ylle... saas nähdä. :)

   Poista
 9. Onpas tosi kaunis! Vaikka se on täysvillainen, voin hyvin kuvitella sen alkukesän viileisiin kesäiltoihin lämmittämään suloisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niistä viileistä kesäilloista tulee suloisia tämä huivi harteilla. :D

   Poista
 10. Oih, mikä sävy! Villahuivi on juuri omiaan Suomen kevääseen... ;) Voi ainakin käyttää vähän ohuempaa takkia, kun on muuten riittävästi villaa ympärillä! :D

  VastaaPoista
 11. Oih. Onko tämä se minun? Se on minun lempi. Käytän sisällä ja ulkona. Nytkin : ). Niin kaunis kuvioltaan ja iso. Niin lämmin. Vaaleanpunainen melkein harmaa. Kaunis, kaunis.

  VastaaPoista