maanantai 17. elokuuta 2015

Uskomatonta

mutta totta:

pääsin Lankakauppa Kerän Jonnan vieraana tanskalaisen Isagerin järjestämään kansainväliseen lankakauppiaiden tapaamiseen Isagerin kotimaisemiin Jyllannin Tverstediin. Mukana reissun riemastuttavaa tunnelmaa lisäämässä oli myös TitiTyyn Tiina.

Viikonloppu oli täynnä naurua (kiitos matkaseuralaisteni), lankojen hypistelyä, uusien neulemallien ihastelua, hyvää ruokaa ja juomaa sekä Jyllannin upeita, inspiroivia maisemia.

Oli mielenkiintoista seurata yli neljänkymmenen lankakauppiaan keskusteluja ja kokemustenvaihtoa, mutta ehdottomasti parasta antia olivat erityisesti Marianne ja Helga Isagerin, mutta myös monen muun suunnittelijan tarinat siitä, kuinka heidän neulemallinsa ovat syntyneet.


Tunnelmakuvia matkaltamme:Lankakauppiaat, Tiina ja Jonna, nauttimassa Skagenin lumoavasta valosta:

Jonna, tusind tak fra "knitting cousin"!


11 kommenttia:

 1. Seurasin instagramista teidän reissua, oli varmasti unohtumaton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä taida tosiaan ihan äkkiä unohtaa tätä reissua! :)

   Poista
 2. Minä myös matkasin instassa teidän mukana, on ollut varmasti upea reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankojen hypistelyynhän ei kyllästy koskaan ja kun langat vielä yhdistetään Jyllannin upeisiin maisemiin, niin hieno reissuhan se oli! :)

   Poista
 3. Instassa seurailin kanssa reissuanne Blogikamu. Todella kivaa kun pääsit messiin ja reissulla oli mitä ilmeisemmin todella mahtavaa. Onnentyttö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aikas hauskaa päästä hetkeksi kurkistamaan lankakauppiaan elämän parhaisiin puoliin. Taidan kuitenkin jatkossakin jättää langan myymisen muille ja tyytyä vain innokkaan asiakkaan rooliin. :)

   Poista
 4. Vaikuttaa täydelliseltä reissulta :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus, en yhtään epäile, että teillä on ollut aivan mahtava reissu! Ja ihania kuvia, ihania fiiliksiä!!

  VastaaPoista
 6. Ai ihanaa! Vielä vähän aikaa sitten en ehkä ollut kuullutkaan Isagerin langoista, mutta nyt niitä on kaikkialla! :) Ja mikäs sen mukavampaa. Jyllandin rannikko on sekin vaan niin ihana...

  VastaaPoista
 7. Oi, varmaan ihana reissu! Ja aivan mahtavia kuvia...

  VastaaPoista
 8. Minäkin yritin tunkea mukaan Instan kautta, ja täytyy sanoa, että maaginen tunnelma välittyi seuraajillekin! Kiitos siitä!

  VastaaPoista