maanantai 5. tammikuuta 2015

Taika-Nallea

polvisukkiin.Malli: perussukat varpaista aloittaen
Lanka: Novita Nalle Taika, 135 g
Puikot: 3 mm

Sukat lähtivät ruttuisina, lähes suoraan puikoilta, Rovaniemen pakkasiin lämmittämään erään kovin rakkaan varpaita.

14 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Ja todella mielenkiintoisen näköistä Nalle lankaa. Koskahan itse oppisin käyttämään töissä kirjavia lankoja.. Näyttää tosi kivalle :) Onnekas Rovaniemellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen vältellyt (tai ainakin yrittänyt vältellä) kirjavia lankoja, tämä Nallekin oli sukkiensaajan oma valinta. Ihan kivat tuli tällä kertaa, mutta kirjavissa langoissa piilee aina se riski, että lopputulos onkin ihan kaamea.

   Poista
 2. Kauniit värit tuossa taikanallessa! Ja vielä polvisukat! Minä tuskailen täällä yksien pienien sukkien kanssa, eikä edes ensimmäinen ole puolivälissä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään polvisukkien neulomisesta erityisesti nauti, kun sitä varren neulomista riittää ja riittää, mutta mitäpä sitä ei tekisi kun oikein kauniisti pyydetään. :)

   Poista
 3. Minä kans tykkään tästä väristä kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on minunkin suosikkini noista taika-nalleista. Ihana väri ja kivat polvisukat tuli. Postasin juuri tänään samasta langoista tehdyistä sukista, laitoin niihin mukaan tummansinistä ja toimi myös minusta oikein hyvin. Se juttu löytyy osoitteesta sohvaneulomo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätit sukat neuloit! Hiukan hillitymmät kuin nämä minun neulomani... :D

   Poista
 5. Nätit tuli! Mutta on totta, että kirjavien lankojen vaara piilii siinä kun lopputulos on aina vähän yllätys. Usein tykkään raidottaa niitä jollain muulla, se tuo usein värit erilailla esille ja vähän tasapainottaa.

  VastaaPoista
 6. Kivat on värit Nallessa. Kyllä rakkaan ihmisen varpaat kiittävät Näillä keleillä täällä etelässäkin on jo villasukat pakolliset , joten pohjoisemmassa niille on vamasti käyttöä. Kiitettävää varsien tikuttamista olet urakoinut , blogikamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo pitkien varsien neulominen on vähän puuduttavaa puuhaa, mutta toisaalta pitkävartiset sukat on kylmällä säällä ihan parhaat. :)

   Poista
 7. Ehkä nyt uskallan kaivaa ainokaisen tällaisen keräni laatikosta. Olen pelännyt, että siitä tulee ihan karmaisevan näköistä, mutta sun sukat näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 8. Nämähän ovat nätit nallet. Pätkäääkätyistä kun ei koskaan tiedä...

  -Paula

  VastaaPoista