tiistai 4. marraskuuta 2014

Tilauksesta

Vielä piti neuloa yksi pipo, sillä poika toivoi pipoa, "sellaista kivan väristä raidallista, joka ei kutita". (Edellinen neulomani raidallinen siis kutitti ikävästi.)

No, tämä osoittautui helpoksi hommaksi. Vein pojan lankakauppaan, osoitin hyllyä ja kehotin valitsemaan. Langaksi valikoitui pitkällisten pohdintojen ja kutiamistestien jälkeen Regian 4-fädig. Värivalinta oli pieni yllätys - ainakin minulle.Malliksi tarjosin joskus kauan sitten Punaisen sydämen torppa -blogista löytämääni Jacques Cousteau -pipoa, joka olikin kuulemma juuri toiveiden mukainen. Ohjetta ohuemman langan ja pienempien puikkojen (2,5 mm) vuoksi päätin neuloa isomman koon mukaan. Hyvä tuli ja pipo näyttäisi kelpaavan vaativalle asiakkaallenikin.

Vaikka pipoja on mukava neuloa, pitää puikoille kyllä viiden pipon jälkeen saada jo jotain ihan muuta.
14 kommenttia:

 1. Hieno väriyhdistelmä ja kivannäköinen pipo!

  VastaaPoista
 2. Pojalle on periytynyt äitinsä hyvä maku ja värisilmä. Kiva pipo ja äiskä sai hyvän mielen kun poikakin on tyytyväinen, eikös ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä äitiä vähän hämmästytti tuo väriyhdistelmä, mutta pakko myöntää, että pipo näyttää kivalta. Varsinkin pojan päässä. :D

   Poista
 3. Väriyhdistelmä on oikein toimiva, hyvin valittu :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin, että voisin neuloa tuon Cousteaun vielä yksivärisenäkin, vaikka miehelle, mutta ensin on välillä neulottava jotain muuta kuin pipoja. :)

   Poista
 4. Voi mitkä värit! Aivan ihana! Nyt minäkin kyllä tarvitsen tälläisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kaikki tarvii (ainakin) yhden Cousteaun... :D

   Poista
 5. Kaunis pipo, tosi hienot värit!

  VastaaPoista
 6. Inspiroiduin ihan uudelleen tuohon malliin. Täytyis varmaan omillekin pojille neuloa :)

  VastaaPoista
 7. Hienot värit oli poika valinnut! Kovin on nätti pipo!

  VastaaPoista
 8. Kiva! Hienot värit. Tuo malli on oikeestaan kivempi tuollaisesta ohuesta langasta tehtynä. Pitäisköhän tehdä miehelle joululahjaksi uusi hävinneen tilalle mut ohuemmasta langasta!

  VastaaPoista
 9. Linkkailin tämän kunnianosoituksen Cousteau- pipolle uuden blogini FB seinälle. Tällaisista postauksista tulee aina vaan niin hyvä mieli ja kylläpä täällä blogissasi näyttää ihanalta :-)

  VastaaPoista