torstai 7. marraskuuta 2013

"Sehän on kuin mansikka!"

totesi muuan nuori neiti nähdessään puikoillani nämä kämmekkäät:





Kämmekkäät on tehty samalla Kuplikkaat-ohjeella kuin edellisetkin, mutta ohuemmalla langalla ja pienemmillä puikoilla, jotta niistä tulisi lapsen käsiin sopivat.

Mansikkakämmekkäät lähtivät erään ekaluokkalaisen sormia lämmittämään, mutta nämä hieman erikoisemman väriset mansikat odottavat vielä poimijoita:





Jämäkeristä neuloin harmaalla höystettynä isot ja pienet lapaset:





Kaikissa kädenlämmittimissä on lankana Lang Yarnsin Fantomas ja puikkoina 2,5 mm:n pyöröt.
Kämmekäspariin kului lankaa n. 32 grammaa.





20 kommenttia:

  1. Nyt mennään blogikamu samoissa teemoissa. Kädenlämmittimiä on täälläkin koko päivä pähkäilty. Nuo sinun neulomasi kuplalämmikkeet on ihania. Söpöjä väritykseltään ja mallineule näyttää mainiolta. Olen ihan fani kaikkiin sinun tekemiisi jämälankasukkiin ja - lapasiin. Mikä värisilmä sinulla onkaan ! Taas niin kauniit raitalapaset, molemmat. Tykkään taas kaikista : )

    VastaaPoista
  2. No voe kupla! Sulla pukkaa noita kädenlämmittimiä ihan solkenaan. Mäkin tahtoisin tarttua tuohon kuplaan, niin on nättejä nuo sinun mansikkaisesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen alkanut ihmetellä tätä kämmekäsinnostustani, mutta syytä moiselle en ole vielä keksinyt. Tällä hetkellä puikoilla on sentään jotain muuta kuin kämmekkäitä tai kuplia. :)

      Poista
  3. Ai hitsi, mitä raitalapasia! Inspiraatiota pukkaa. :-)

    VastaaPoista
  4. Ihania! Olet kyllä varsin ahkera kädenlämmittimien valmistaja... :-)

    VastaaPoista
  5. Ihania molemmat, niin kuplat kuin raidatkin. Näyttävät suloisen lämpimiltä :)

    VastaaPoista
  6. Ensimmäisenä kuvissa huomioni kiinnitti upea vanha ikkunanpoka, ihana! Mutta on nuo kuplikkaat myös kauniita. Samaten olit tehenyt ihania lapasia, kämmekkäitä, pipoja sukkaa sun muuta. Eipä oo hetkeen täälä taas tullu käytyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Näppi! Huomasin, että sinäkin olet alkanut taas päivittää blogiasi. Mukavaa!

      Poista
  7. Näppärät kädet sulla, kun tuollaisia ihanuuksia olet värkkäillyt.

    VastaaPoista
  8. Voi, pitää laittaa itselle muistiin. Meillä on konttuurilla tosi vilpoista, kun ilmastointi puhaltaa näpeille ja kollegat pyytävät tekemään kämmekkäitä.

    -Paula

    VastaaPoista
  9. Hienot kuplat taas =) Nuo raitalapaset on kyllä aivan ihanan herkullisia! Musta alkoi ihan tuntuntua että tarviin raitalapaset! Tuo on tosi kiva lanka tuo Fantomas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä jokainen ainakin yhdet raitalapaset tarvitsee! :D

      Poista
  10. Kerrassaan herkullisia kuplikkaita :-). Ja hauska että käytit loput kerät heti ihaniin jämälankalapasiin, niistä tuli aivan ihanat!

    VastaaPoista