keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Berliinin taivaan alla
Tästä kaupungista löytyi lankakauppa, jossa miehenikin viihtyi. Handmade Berlin nimittäin tarjoaa ihanien lankojen lisäksi kahvia, leivoksia... ja olutta! Mies istui tyytyväisenä aurinkoisella terassilla kun minä hypistelin ikuisuuden ajan toinen toistaan ihanampia lankoja. Langanostolakkokin keskeytyi ihan luvan kanssa tämän reissun ajaksi.
Isagerin alpakkalanka pääsikin jo matkalla puikoille. Matkaneuleeksi valikoitui ihan vain helppoutensa vuoksi Baktus, tosin hiukan omin sovelluksin:

Jo ennen matkaa virittäydyin tunnelmaan kokeilemalla huivin neulontaa saksankielisen ohjeen mukaan. Ohje ei onneksi ole kovin monimutkainen. Lankana sattumoisin samaista Isagerin alpakkaa, johon olen kovasti tykästynyt:

Saa nähdä kumpi huivi valmistuu ensin. Veikkaan Baktusta.

6 kommenttia:

 1. Vai että Berliinissä : ) Sivistyksen keskellä tosiaan sitten olitkin, luulin ensin että mökkilomilla. Olen ihaillut tuon kaupan valikoimia netissä ja varmaan joskus pakko testata heidän toimitustaan tännepäin. Ihanan näköistä alpakkalankaa sinulla on puikoilla ja odotan lopputulosta kovasti . Tuo beige huivi ihanine mallineuleineen varsinkin upean näköistä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beige on itse asiassa tummaa liilaa, sellaista munakoison väristä, mutta osoittautui ihan mahdottomaksi kuvattavaksi, enkä jaksanut yrittää säätää värejä kohdalleen. Yritän paremmalla onnella sitten valmiin huivin kanssa. :)
   Handmade Berlinin lankavalikoima oli melko suppea, mutta kaikki langat sitäkin ihanampia. Paljon myös mulle tuntemattomia lankoja.

   Poista
 2. Auts, tämä postaus ei ainakaan helpottanut matkakuumetta. :D Kivan näköistä pintaa tuossa pitsihuivissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai matkakuume! Muistan blogistasi lukeneeni (Ja tarkistinkin asian) sinun juuri käyneen Tallinnassa! :)

   Poista
 3. On tuo kyllä ihana kauppa! Meilläkin on tuonne suunta kuun lopulla, hotelli on ihan pienen matkan päässä Handmade Berlinistä. Ihan vahingossa varattu siihen lähelle..köh.

  Ja Berliini kaupunkinakin on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliini on tosiaan ihan mukava kaupunki, ja hyvin olette valinneet hotellin sijainnin. :)
   Läheisen Hackescher Marktin ympäristö on meidän lemppareitamme Berliinissä.

   Poista