sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Sinisiä ajatuksia


Jostain kumman syystä sininen väri on alkanut houkuttaa - ajoittain jopa harmaata enemmän - mikä on aika huolestuttavaa. Jo huhtikuisilta Supermessuilta mukaani tarttui Anna & Eilan monista harmaista houkutuksista huolimatta paidallinen sinistä lankaa. Mallikin langalle löytyi helposti, neulominen vain vei hiukan suunniteltua enemmän aikaa eli ihan nimensä mukaista kevätpaitaa en saanut, mutta mainion kesäpaidan kuitenkin.


Malli: I see spring
Lanka: BC Garn Bio Balance, 5 vyyhtiä
Puikot: 3 ja 3,5 mm


Tein helman ja hihansuiden ainaoikein-osuudesta alkuperäistä ohjetta kapeammat ja tykkään kovasti. Bio Balance oli mukava uusi tuttavuus, ja koska siinä on 55% villa ja 45% puuvillaa, tuli paidasta juuri sopiva viileän kesän neule. Paita onkin osoittautumassa todelliseksi lempparipaidaksi - eikä vähiten kauniin sinisen värinsä ansiosta.


14 kommenttia:

 1. Ihana, varsinkin tuo kaula-aukon yksityiskohta :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis! Myös väri on viehättävä, vaikka itse en ole ystävystynyt sinisen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sininen! Minä olen aina tykännyt sinisestä, kaikensävyisenä. Tosi kaunis tuo kauluksen yksityiskohta ja kivat myös nuo hihojen ja olkien linjat.

  VastaaPoista
 4. Alat tunnustaa väriä - ja kaunista sellaista! :-) Paitamalli on minusta nätisti eleetön, mukana sopivasti jujua. Tykkään noista kapeista ainaoikein-reunoista enemmän kuin alkuperäisohjeen tarjokkaista.

  VastaaPoista
 5. Yksinkertaisen kaunis, neulepinta on upea!

  VastaaPoista
 6. Kaunis yksityiskohta tuossa muuten simppelistä puserossa. Sininen sopii hyvin harmaan kaveriksi:)

  VastaaPoista
 7. Kaunis simppeli pusero ja väri sopii todella hyvin!

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis pusero! Siinä on sitä jotakin!

  VastaaPoista
 9. Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan, sopii varmasti monenlaisen alaosan kanssa. Ja tänä kesänä tuolle on varmasti käyttöä. Mistä tuota sadetta riittääkin!

  VastaaPoista