perjantai 25. maaliskuuta 2016

Lankaa, herkkuja ja bloggaajia


Olin helmikuisena lauantaina jo toisen kerran Tampereen Lankamaailman ja Prinsessajuttu-blogin järjestämässä blogitapaamisessa Tampereen Lankamaailmassa. Tällä kertaa mukana oli myös Ihana-lehti. Ilta sisälsi herkuttelua, jutustelua sekä tietenkin lankojen hypistelyä mitä mainioimmassa seurassa. Tapaamisessa olikin mukana kymmenkunta käsillätekijää: neulojia, virkkaajia, ompelijoita, sisustajia, askartelijoita...

Viime kerralla nappasin blogitapaamisesta mukaani nokkossukkalankaa, tällä kertaa ihastuin Fibra Naturan ekologiseen ja mukavan pehmoiseen kierrätysvillalankaan, Renew Wooliin, jonka villasta 35% on kierrätettyä. Lanka päätyi vielä samana iltana puikoille, mutta työ oli sen verran iso, että valmista tuli vasta nyt.


Malli: Joji Locatellin Lemongrass
Lanka: Fibra Natura Renew Wool (11 kerää, 520 g)
Puikot: 6 mm

Innoittajana tämän mallin neulomiseen toimi erään neulojatoverin upea tweed-Lemongrass. 
Kiitos inspiraatiosta, Anu!Blogi-illan herkut meille tarjosivat Tallipihan kahvilaBranderRuohonjuuri sekä Hyvinvoinnin tavaratalo. Vaikka olenkin jo ainakin kuukauden myöhässä, haluan kiittää kaikkia mukana olleita ja erityisesti tapaamisen järjestäjiä mukavasta illasta!14 kommenttia:

 1. Onpa komea paita hienoine palmikkoineen!

  VastaaPoista
 2. Upea paita, täytyy pistää ohje talteen :)

  VastaaPoista
 3. Tämä malli on kyllä hirmuisen ihana ja tämä harmaan sävy on tosi kaunis! Miten sinä ehditkin tällä tahdilla neulomaan näitä ihanuuksia! Kävin heti illan jälkeen täppäämässä Rawelryssä omiinkin suosikkeihini tämän mallin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on tosiaan aika ihana, ja mukava se oli neuloakin. Kuutosen puikoilla saa yllättävän nopsasti valmista. :)

   Poista
 4. Instassa tätä jo ihastelin, mutta piti tulla vielä huikkaamaan, että upean paidan olet neulonut!

  VastaaPoista
 5. Ihana pusero ! Eikös olekin Jojin mallit ihania neuloa ? Tuliko sinustakin fani tämän paidan myötä ? Kuten ehkä olet huomannutkin niin minä tykkään Jojin malleista mahdottomasti ja ihastuin sinun versioosi Lemongrassista ihan tosissaan. Todella tyylikäs neule harmaana. Minullakin on Jojin malli puikoilla ja jahka kädet vähän paranevat niin pääsen bloggailemaan ja neulomaan enemmän kuin juuri nyt. Olet taas antanut innostusta ja inspiaatiota ainakin tälle kanssaneulojalle. Keep on knitting kamuseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti taas, amuk! Tämä on itse asiassa jo toinen Jojin malli, jonka neulon. Hetki sitten valmistui Boxy, mutta se odottaa vielä kuvaamista. Ja kolmas (ja neljäs ja viides...) on jo suunnitteilla. :)

   Poista
 6. Onpa upea! :) Onko avonaisella sivulla jokin "toiminallisuus" vai onko se vain design-juttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pitko! Kyllähän nuo avonaiset sivut on lähinnä hauska yksityiskohta, ei niillä toiminnallista merkitystä ole. Tai onhan paidan kuin paidan päälle pukeminen toki helpompaa, jos sivusaumat on auki, mutta enpä ole ennen sellaista ominaisuutta hoksannut paitoihin kaivata. :D

   Poista
 7. Hieno paita =) Väri on varsin ihana!

  VastaaPoista