perjantai 8. tammikuuta 2016

Pakkasninja

Pojalle tuli yllättävä tarve: piti saada kauluri, jonka voi vetää kasvojen suojaksi kovalla pakkasella ja viimalla. No, minähän tietenkin jätin kaikki muut neulomukseni, kaivoin lankakätköistäni pehmoista ja kutittamatonta merinoa ja neuloin pikapikaa lapseni nenän, poskien ja kaulan suojaksi toiveiden mukaisen kaulurin. Enää eivät silmälasitkaan tunnu kylmiltä nenällä!

Lanka: Malabrigo Arroyo, väri Regatta Blue (70 g)
Puikot: 3,25 mm


Kauluri on todettu toimivaksi ja niinpä näillä paukkupakkasillakin pyöräilevälle miehelleni pitäisi nyt neuloa samanlainen...

16 kommenttia:

 1. Mahtava kauluri, nenällekin oma kuoppa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuostapa tuli mieleeni, että nyt on pojalla kuonokoppa! Ei pure poika eikä pakkanen! :D

   Poista
 2. Olis kyllä tarpeen näillä pakkasilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Pitäisköhän neuloa itsellekin, kunhan miehen kauluri valmistuu...

   Poista
 3. Hih, meidänkin pojat voisivat innostua ninjailusta. ;) Täytyykin pistää ohje mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Vähän ohuemmalla langalla tulis varmaan sopivat ilman mitään muokkauksiakin. Tosin ohje on niin helppo ettei muokkauskaan olisi vaikeaa. Puikot suihkimaan vain!

   Poista
 4. Hei tuohan on kätevä ! Olet luova ja huolehtiva äiskä . Eikös hivelekin äidin sydäntä kun jälkikasvu pyytää äiskän tekemiä asusteita ? Komia poika...sen näkee kyllä ninjakaulurin takaakin ;) Karismaa ei voi karistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, amuk, kommenttisi takia poika ei ehkä ikinä enää suostu malliksi äidin neulekuviin. Teinipojat, you know... :D

   Poista
  2. Tiedän, omani on jo kasvanut vähän isommaksi. Sano pojalle että olen ärsyttävä naisihminen ja vielä syntyperäinen turkulainen niin eiköhän tamperelaispoika ymmärrä että ongelma on täällä päässä ;)

   Poista
  3. Hahhaa, poika kyllä tietää noi turkulaiset paremmin kuin hyvin: raukkaparan vanhemmat ovat molemmat eläneet lapsuutensa Turussa! :D

   Poista
  4. No niin sitten ei hätää. Poika on jo sivistetty ja karaistu lounais-suomen "huumoriin", hän pärjää kyllä hienosti meidän ärsyttävienkin naisihmisten kanssa. Terkut.

   Poista
 5. Voi mäkin oon haaveksinut tommosesta jo monta vuotta! Nyt kun sä teit sen Arroyosta ja tuli noin nätti, voisin mäkin yrittää muistaa. Jos vaikka ens talvena munkin naama ois vähemmän jäässä viiletellessä pyörällä pakkasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lakkaat vaan haaveilemasta ja laitat puikot töihin! Ja miehelle kans. Eivät nämä tämänkään talven pakkaset vielä ole ohi. :)

   Poista
 6. Näppärä! Kivat väritkin. :)

  VastaaPoista