torstai 17. syyskuuta 2015

Punainen banaaninlehti

Lanka: Malabrigo Lace, väri Red Java, 75 grammaa
Puikot: 3,75 mm


23 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella kuinka ihanalta tämä huivi tuntuu kaulalla! <3
  Puikoillani samaa lankaa ... tuskin maltan odottaa, että saan työn valmiiksi ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuvittelet jotain kevyttä ja superpehmeää, osut aika lähelle, Mirella! :)

   Poista
 2. Upea, upea, upea!!! Väri ja malli ihan nappiin. En olenkaan ennen tähän malliin törmännyt. Pitääpi lisätä tämä siihen loputtomaan must do - listaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää ihmeessä listaan, sinne kärkipaikoille, huivi on nimittäin mielenkiintoinen neulottava ja vieläpä ihan positiivisella tavalla. :)

   Poista
 3. Ihana! Ihan täydellinen!

  Ja muullakin suunnitelmissa ollut jo tovin, aina ehdit ensin :D Mutta siis SEITKYTVIIS GRAMMAA, mitä mitä, sehän on ihan henkäys vain. Onko mitat sopivat vai voisiko olla isompikin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liina!
   Huivi on mielestäni ihan mukavan mittainen. Ylimmässä kuvassa huivi on kiedottu kerran kevyesti kaulan ympäri, vaikkei sitä kuvassa näykään. Jos huiviin haluaisi lisätä leveyttä, vaatisi se melkoista soveltamista, mutta pituuden lisääminen onnistuu helposti.

   Poista
 4. Kyllä tämmöinen(kin) tarttis tehdä, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä kaikenlaista tarttis tehdä, juu. Tiedän tunteen. :)

   Poista
 5. Tuo on ihana . Malabrigo Lace on fantastinen lanka ja hei sinulle yllättävä väri ! Upea ja pirteä. Nyt vain käyttöön ja nokka kohti uusia seikkailuja ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää kieltämättä yllättävä väri, mutta minusta hurjan kaunis. Välillä pitää repäistä ja unohtaa harmaat ja mustat - mutta vain hetkeksi. :D

   Poista
 6. Aivan ihana! Kyllä syksy on ihanaa aikaa, kun saa suorastaan huumautua kaikista ihanista villaisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maritta! No, jos syksystä pitää väkisin etsiä jotain positiivista, niin kyllä se on juuri tuo, että saa kaivaa esiin kaikki ihanat villat. :)

   Poista
 7. Huivissa on kiva rakenne - ja mikä väri! :)

  VastaaPoista
 8. Painin parhaillaan tuon ohjeen kanssa siis yritän kääntää sen suomeksi ja olen ihan pihalla vaikka intoa tehdä on suuri 😂😭 Mistä saat apua sanaston kanssa kun teet englannin kielinen ohjeen mukaan vai oletko vain niin sujut englannin kanssa?

  VastaaPoista
 9. Painin parhaillaan tuon ohjeen kanssa siis yritän kääntää sen suomeksi ja olen ihan pihalla vaikka intoa tehdä on suuri 😂😭 Mistä saat apua sanaston kanssa kun teet englannin kielinen ohjeen mukaan vai oletko vain niin sujut englannin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kuulostaa siltä että tarvitset tosiaan apua!
   Minulle on tuo englanninkielinen neulesanasto tullut pikkuhiljaa tutuksi, mutta aikoinaan opettelin sanastoa Marjut Katajalan englanti-suomi -neulesanaston avulla: http://www.katajala.net/marjut/neuleet/sanasto.shtml (sivuilta löytyy myös virkkaussanasto)
   Myös Ullaneuleen nettisivuilla on englanti-suomi -neulesanasto: http://www.ullaneule.net/ullakko/englanti.html
   Toivottavasti näiden sanastojen avulla voit lopettaa painimisen ja neuloa rauhassa huivin loppuun! :D

   Poista
  2. Koko illan ahertanut ja päässyt peräti ensimmäiselle riville... Tuskattuttavan hitaasti etenee :P :( Toivotaan, että saan lisäapua kun menen yhteen neuletapaamiseen. Tällä kääntämistahdilla ja tekemisellä msaattaa mennä maku vielä koko huiviin... :D :P

   Poista
  3. Jos tuntuu ihan mahdottomalta ja hermot menee, niin laita Banana Leaf sivuun, ota joku yksinkertaisempi englanninkielinen ohje, jonka avulla opettelet termit ja neulot Banana Leafin sitten myöhemmin valmiiksi. :)

   Poista