sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Voihan Arne ja Carlos!

Mikähän kumma minuun oikein meni, kun tätäkin lankaa piti ostaa? Jotenkin se vain näytti muiden puikoilla niin hauskalta...

Lanka on siis Regian Design Line by Arne & Carlos, josta neuloin 2,5 mm:n puikoilla kahdet koon 43 sukat ja yhdet kokoa 38. Lankaa kului isompiin 75 ja pienempiin 60 grammaa.

Onneksi tällaisille perussukille on aina käyttöä. Vielä pitäisi vain keksiä jämälangoille jokin hyödyllinen loppusijoituskohde, jonka jälkeen voisin yrittää unohtaa tämän(kin) hairahduksen.


18 kommenttia:

 1. Harmi, jos et tykkää sukista. Minun silmiini ne ovat todella kivan näköisiä. Tiesitkö muuten, että Arne&Carlos -lankoihin on tulossa lisää värejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan näistä ihan käyttökelpoiset sukkaparit ja varmasti löydän sukkiin sopivat jalatkin, joten ei hätää. Lupaan kuitenkin itselleni, etten sorru niihin mainostamiisi uusiin väreihin :)

   Poista
 2. Monasti näistä kirjavista tulee hauskempia, kun käyttää eri tavalla kuin vissiin tarkoitettu. Vaikkapa kolmen kerroksen raitaa toisen värin kanssa, yms. Ne valmiiksi ajatellut raidat ja kuviot kun voivat olla vähän tylsiä.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä, etenkin juuri muiden tekemänä. Onneksi en itse (tällä kertaa) hairahtanut. Kai noillakin sukilla on joku opetus annettavana ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, opettavaiset sukat tosiaan! Nähtäväksi jää, menikö oppi perille...

   Poista
 4. Kauniit ovat! Oma lankani on vielä laatikossa ja odottaa, että keksisin kenelle tekisin siitä sukat. Itselle on väärän väristä.

  VastaaPoista
 5. No kun minäkin olen miettinyt mutta en sitten taidakaan ostaa..Sinun neulomasi näyttävät kuvissa kivoilta mutta uskon sanaasi että itseneulottuina ja luonnossa homma voi olla eri. Villasukkia ei kuitenkaan ole koskaan liikaa eli varmasti ei työ mennyt hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin muiden neulomina nää näyttää ihan kivoilta, mutta puikoilla tympii jo heti ensimmäisillä kerroksilla (tai ainakin minulle kävi niin). Vaarallista lankaa...

   Poista
 6. Etkö tykkä??? Hmm, harmi juttu. Minä tykkään kaikista kolmesta. Jotenkuten "aivotonta" neulonta välillä tekee hyvä näiden kirjaavien lankojen kanssa jos ei ota stressi että ne näytäisivät identiset ☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivotontahan tämä tosiaan oli ja välillä sellaista juuri kaipaakin, mutta olisi silti ihan kiva myös tykätä lopputuloksesta :)

   Poista
 7. Voi Arne ja Carlos. Hyviltä nuo minusta näyttää. Itse olen sen verran nipo, etten voi tuollaisia lankoja käyttää... raidat kun pitää mennä just eikä melkein samasta kohtaa. Pientäkään eroa ei saa olla. Nipo kun olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Suvituulia.
   Onneksi minulta puuttuu tuollainen neuroosi vaikka kaikenlaisia muita neurooseja löytyykin :)

   Poista
 8. Kivan näköisiä sukkia ja siksi varmaan siihen lankaan hairahtuu yks jos toinenkin. Mä ostin Berliinissä asuessamme ties kuinka monta kerää tälläistää sukkalankaa (jotka myin sitten kirppiksellä tosi alhaiseen hintaan Suomessa) eikä meillä lapsetkaan tykänneet näistä raidoista mun yllätykseksi...ja lisäksi tästä langasta neulonta on mielestäni tosi pitkäveteistä väreistä huolimatta. Meillä menestyvät ainaostaan hillityt maanläheiset värit niin teinien kuin pikkutyttöjen kohdalla. Mustaa, harmaata ja luonnonvalkoista:) Niin että jotenkin ymmärrän omasta puolestani etteivät Arne ja Carlos raitoineen nappaa...

  VastaaPoista
 9. Nämä langat toimii hyvin 'räsymatto'sukissa - aina yksi kerros yhdeltä kerältä, samalla pääsee niistä jämistäkin eroon ... ;o)

  VastaaPoista
 10. Tunnistan fiiliksen, jostain syystä ei omakaan neulojan sydämeni sykähdä näille tämäntyyppisille langoille. Tasainen itseraidoittuva voisi olla toinen juttu, mutta tuo kirjavuus ei jotenkaan nappaa. Kivoilta kuitenkin näyttävät muiden tekeminä, niin myös sinun sukkasi. :)

  VastaaPoista
 11. Voi Arne ja Carlos, minkä teitte! Mut hei, tosi makeitahan noista tuli. Toisaalta jaan kyllä fiilarit siitä et "näyttipä se muilla/mallikuvassa kivalta, miks mä teen tätä?!?". Mistä muuten tommosta lankaa saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, alkoiko sua kiinnostaa Arne & Carlos?! Kerästähän näitä saa ja varmasti muistakin Regiaa myyvistä lankakupoista. Ostoksille vaan! :D

   Poista
 12. Aijai, justiinsa ostin tuota matkatuliaiseksi... ;) Mutta kyllä sitä vielä niin tylsä automatka joskus tulee, että neulon A&C:nkin. :D Ihan kivalta nuo näyttävät valmiina, oikeasti. :)

  VastaaPoista