keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Bzzzz...

Hellästi lämpöisiksi ja hiukan pörröisiksi huovutetut talviampiaiset Tukuwoolista.
Käsienlämmitystehtävän lisäksi nämä piristävät kummasti mieltä.

17 kommenttia:

 1. No onpas suloiset ampparit! Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Todellakin mainiot kuvat. Hienosti ja vienosti toinen pilkistää tuolta oksan takaa. Hyvänmielen tumput ja hyvänmielen kuvat :-D

  VastaaPoista
 3. Hauskat, varmasti lämmittävä viluisia käsiät ja piristävät mieltä!

  VastaaPoista
 4. Miten minulle tulee keväinen fiilis noista kuvista vaikka on kyse villaisista lapasista joissa on lunta ? Minusta nuo ovat ihanat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvissa pilkistävä ihanainen aurinko tuo väkisinkin keväisen fiiliksen. :)

   Poista
  2. Aurinko ja nuo valitsemasi ihanat värit. Lähetin sulle pienen joulutervehdyksen Ravelryssä, blogikamuseni. Ilmoittele jos et löydä niin katsellaan mitä voin tehdä.

   Poista
  3. Tervehdys löytyi! Kylläpä oli ihana ja täysin odottamaton jouluyllätys. Kiitos amuk-kamu! <3

   Poista
 5. Oi mikä ampparipari. Ja ihanat kuvat. En ole kokeillut tuota lankaa edes hypistellä saati neuloa , mutta vaikuttaisi ihanalle !

  VastaaPoista
 6. Ampparijätskii! Ihanat sormikkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heeetkonen, nehän eivät olleet sormikkaat vaan lapaset :D en tiiä miten mä sain katottuu et kuvassa ois useempi erillinen sormenpaikka ko peukalo!

   Poista
  2. Syytetään hämääviä kuvia! :)

   Poista
 7. Todella suloiset ja pirteät! Sanna, miten pehmoista tuo tukuwool-on? Ihan uteliaisuudesta kyselen, kun en ole päässyt oikeasti hypistelemään. (Ja tuo keltainen sävy vain on ihana, olen nyt toista vuotta ostanut (ja neulonutkin :) ) aika monta neuletta, jossa on okran/keltaisen sävyjä, jo pelkkä sävy lämmittää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anskuli! Tukuwool on ihan huikean pehmeää ollakseen sataprosenttista villaa ja vielä tuollaista rouheaa ja rasvaista. Yllätyin todella positiivisesti ja ihastuin juuri langan pehmeyteen ja varsinkin neulottuna se ikäänkuin pehmenee entisestään. (Herkkähipiäistä Tukuwool kyllä takuulla kutittaa, vaikka pehmeää onkin.)

   Poista
  2. Hmm, kuulostaa houkuttelevalta, rouheus ja pehmeys yhdessä, mainiota.... Ja kiitos kun kertoilit vähän lisää langasta :) (Liian herkkähipiäiseksi en oikein voi julistautua, kun rouheat Spinnit kuuluu suosikkilankoihin :)

   Poista
 8. Ampparit! Keltainen on kyllä ihana, melkein yhtä ihana kuin harmaa ;) Miten sinä näitä lapasia huovutat, haluaisin kokeilla mutta en oo vielä uskaltanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen tosiaan viehättää näin pimeään aikaan. :)
   Käytän huovuttamiseen marseille-saippuaa. Kastelen lapaset lämpimällä vedellä, hieron niihin saippuaa ja sitten vain pyörittelen ja hieron lempeästi käsissäni. Välillä lisään vettä, välillä saippuaa. Välillä huuhtelen saippuan kokonaan pois, puristelen kuivaksi ja katson miltä näyttää. Jos haluan lapasista oikein tiiviit, kastelen niitä vuoroin lämpimässä vuoroin kylmässä vedessä. Kylmä kutistaa lapasia, joten kannattaa kokeilla varovaisesti. Sain muuten aikoinani vinkkejä huovutukseen Kerän Marialta, joten häneltä kannattaa kysellä lisää. :)

   Poista