keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Valinnan vaikeus


Rikke?
Rikke?

vai Rikke?


Kun en osannut valita lankakaupassa näistä kolmesta väristä mieluisinta (toinen harmaa on oikeasti hiukan toista tummempi, vaikkei sitä ehkä kuvista huomaakaan), päätin neuloa Riken kaikissa väreissä ja vasta sitten miettiä, mistä tykkään eniten. Ei ehkä kaikkein järkevin ratkaisu, myönnän, mutta kaikille myssyille löytyi tyytyväinen käyttäjä!Mallina siis jo monelle tuttu Rikke Hat, puikkoina 3 ja 4 mm:n pyöröt ja lankana Lang Yarnsin Novena, jota kului aika tasan 2 kerää per myssy. 

Minkä värin sinä valitsisit? Arvaatko minkä minä valitsin?

25 kommenttia:

 1. Tosi nätit Rikket! Minulla on sama lanka odottamassa, en ole vielä päättänyt tuleeko siitä Rikke vai jotain muuta -pitäisi kai kysyä pipon saajalta että mitä hän toivoo. Kuinka monella silmukalla olet aloittanut pipot?

  Alin "väri" on mun lemppari mutta jos pitää yksi valita niin kyllä se tuohon tumman harmaaseen menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, anana! Tein Rikkeni täysin ohjeen mukaan (vaikkakin puolta numeroa pienemmillä puikoilla) eli loin 104 silmukkaa.

   Poista
 2. Oi kun ihanat värit ja kauniit Rikket! Novena oli kyllä muuten jotenkin todella symppis lanka, tykkäsin, vaikka siinä oli niin paljon tekokuitua.

  En kyllä osaisi noista valita. Luulen itse tehneeni pipon tummemmasta harmaasta, mutta nyt haluan noi muutkin langat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liina! Itse ihastuin Novenaan vasta kun olin (erään lankakauppiaan houkuttelemana) neulonut siitä ekan kerran. Jotenkin lanka ei kaupan hyllyllä puhutellut aluksi ollenkaan, nyt tykkään kovasti. :)

   Poista
 3. Kauniita värejä kaikki! Harmaahan on aina mun suosikki, sävyllä niin väliä:)

  VastaaPoista
 4. Vielä en oo Rikke-hullutukseen lähteny mut nyt viimeistään salaa haaveilen moisesta. Kivoja kaikki <3

  VastaaPoista
 5. Vaikea valita, mutta valitsisin ehkä tyylikkään vaaleamman harmaan. Sinä ( arvaisin ) valitsit ehkä ...hmmmm....turkoosin tai vaaleanharmaan ?? Kivoja kaikki.

  VastaaPoista
 6. Hieno sarja Rikkejä, kivoja värejä kaikki. Onnistuitko saamaan kaikille oman lempivärinsä vai aiheuttiko toisen valinta ns. annoskateutta? ;) Turkoosi on ehkä kivoista kaikkein kivoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosin vei tytär lähes puikoilta, joten valitsin toisen harmaista eikä mieheltä kysytty mielipidettä... tai ehkä hänkin sai tuurilla haluamansa värisen. Toivotaan niin. :D

   Poista
 7. No en mä yhtään ihmettele tuota päätöstä. Onhan se Rikke vaan niin kiva. Valkkasit satavarmasti harmaan itsellesi, ehkä tuon tumman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo! Valitsin kaikkeen sopivan, turvallisen ja tylsän tummanharmaan ja olen tosi tyytyväinen valintaani! :)

   Poista
 8. Tuo vaaleampi harmaista olis mun makuun, ei ole tuttu malli. Malli näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Willa-Helmi ja siitä vain Rikkeä puikoille!

   Poista
 9. Nyt viimeistään pitää tehdä oma Rikke :) Nuo sinun Rikket ovat tosi kauniita ja tykkään kyllä kaikista väreistä!

  VastaaPoista
 10. Harmaa on kyllä aina varma valinta. Lähestyvään kevääseen astuisin kuitenkin pirteällä turkoosilla.

  VastaaPoista
 11. Kovasti tutun näköinen tuo vaaleanharmaa, itse siitä tekaisin ensimmäisen Rikken itselleni. Kivan näköisiä kaikki tekemäsi! Yllättäen valitsen (tai no, valitsin jo itsellenikin, heh) vaaleanharmaan suosikiksi!

  VastaaPoista
 12. Nättejä! En yleensä ole nurjan tai ainaoikean ystävä, mutta näissä pipoissa on tosi nätti pinta! Täytyypä printata ohje muistiin :-)

  VastaaPoista
 13. Hienoja! Sopeisivat kaikki sulle. Itse ottaisin tuon vaaleanharmaan, vaikka ottaisinpas oikeastaan kaikki.. ens vuonna jonkin sortin Rikke minunkin pitäisi neulaista. Tai ehkä inspiroidun kesällä villalangoista kuten yleensä :).

  VastaaPoista
 14. Rikke on huippu, aina. Oli väri mikä hyvänsä. :-)

  VastaaPoista
 15. Harmaa on hyvä väri :-) Olen neulonut sarjan Rikkejä. Ohjetta noudattamalla syntyi erilaisia säkkejä, pannumyssyjä ja tuulipusseja. Vasta reippaalla säädöllä alkoi syntyä pipoja - niin reippaalla säädöllä, että mun mielestä lopputulemat on Jotain Ihan Muuta -perusmyssyjä, eli JIM-pipoja! :-)

  VastaaPoista