keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden ensimmäinen päivä

valkeni pilvisenä ja harmaana. Oiva päivä valokuvata uutta harmaata myssyäni.


Tein myssyn Rowanin Angora Hazesta saman kaavan mukaan kuin kaksi aiempaakin. Tästäkin tuli aivan uskomattoman pehmeä ja kevyt. Tällä kertaa väri oli enemmän itselleni sopiva, joten myssy jäi omaan päähäni. Luulenpa että jos ei talvi tästä kylmene, käytän tätä myssyä koko talven!

(Huivi on kauan sitten neulomani Ka'ana Shawlette.)Suokoon vuosi 2014 kaikille neulojille runsaasti onnistuneita silmukoita!20 kommenttia:

 1. ihana postaus <3 . Oi että miten kauniit kuvat ja aivan ihanan pehmeän näköinen myssy! Ja tuo huivi on vallan mainio. Kaunis kuin mikä. Silti kovin yksinkertainen, ettei ole pitsiä kokonaan. Hieman tuon tyylistä on työn alla minullakin, mutta ei siitä noin kaunista tule. Hyvää uutta vuotta sinulle! Kuviasi ja töitäsi on aina ilo katsella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tällä kertaa (koska olen itse kuvassa) pitää myssykuvista kiittää miestäni, joka hermojaan menettämättä jaksoi tiukasta ohjeistuksestani ja pilkunviilauksestani huolimatta seistä kameran takana näpsimässä kuvia. :)

   Poista
 2. Kaunis on myssy sekä huivi!
  Iloa ja onnea tähän vuoteen <3

  VastaaPoista
 3. Hei, otitko kuvan mun myssystä? Tai et, koska tein rullareunaisen, mutta sama väri, vielä kuvaamatta! :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, näitä myssyjä on tosiaan näkynyt vähän joka blogissa, mutta yhtään en ole vielä "livenä" nähnyt kaupungilla kulkiessani. Oletko sinä?

   Poista
  2. Ei ole kävellyt vastaan vielä ainakaan. :-)

   Poista
 4. Nuo on kyllä ihania nuo myssyt mut kaikki tuollainen karvalanka kutittaa...harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä myssy on kyllä niin keveä ja pehmeä, että uskaltaisin jopa väittää, että tämä ei kutita. Ehkä. :)

   Poista
 5. Voi miten pilvenpehmeän näköinen pupumyssy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myssy on juuri niin pehmeä kuin miltä näyttääkin, ellei jopa pehmeämpi. :)

   Poista
 6. Mäkin mietin, että jos tekisin myös itselleni tuollaisen pörröpipon, mutta ehkä yhessä merinon kanssa, niin tulisi lämpimäpi. En tosin tiedä, miten silmukkamäärät sitten täsmäisivät... Ihanan pehmeän ja pörröisen näköinen! Ja samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa - sun kuvat on kyllä tosi hyviä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aino P.! Tuo merinopörröyhdistelmä kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta. Vähän vähemmän vaan silmukoita, niin takuulla onnistuu. :)
   Kuten Aarrerasialle jo vastasinkin, on tämänkertaisista myssykuvista kiittäminen siippaani. <3

   Poista
 7. Kaunis myssy ja huivi! Aika hyvän väriset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lotta! Tuo huivin väri on aika hassu, siihen nimittäin vaikuttaa hurjan paljon valo. Jossain valossa se on aivan vihreä, jossain taas ihan turkoosi ja jossain valossa jopa täysin sininen! Kameleontti-huivi...

   Poista
 8. Ihanan pehmoisen näköinen pipo ja kaunis huivi. Piti ihan kurkata huivilinkin taa ja siellähän oli kesä :)
  Kaikkea kaunista ja hyvää tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
 9. Kaunis väri, ihana pipo! Olen muuten neulonut samavärisen itsellenikin :)

  VastaaPoista
 10. Niin unelmapehmeän näköinen sulohöttöpipo! :D Välittyy kauniissa kuvissakin hienosti. Iloa tähän vuoteen. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana setti. Tuo pipo on taas sellaisen oloinen että pakkohan tuohon olisi aina välillä kasvonsa upottaa ja paijata poskiansa. Pehmoinen . Huivisi on todella kaunis. Ihana väri, malli ja toteutus. Kauniin näyttävän reunapitsin ja ainaoikean yhdistelmä on lyömätön. Tykkään juuri tuollaisesta yhdistelmästä siinäkin mielessä että hartioilla missä lämmikettä entien tarvitaan ei ole reikiä neuleessa ja ainaoikein on niin ihanan pehmoinen. Kyllä kelpaa käydä hienona rouvana kävlyllä, blogikamu.

  VastaaPoista