lauantai 9. maaliskuuta 2013

Fabeleita

Lankavarastojen kätköistä löytyi kaksi kerää vaaleanpunakirjavaa Fabelia, vaikkei minulla ole aavistustakaan, miksi olen tuon väristä lankaa joskus hankkinut. No, nyt lanka päätyi Olga-sukiksi 2 mm:n hiilikuitupyöröpuikoilla:
Loput vaaleanpunaisesta langasta yhdistin vihreänkirjaviin Fabel-jämiin Villaviidakon Emman Sirkussukkien innoittamana. Näistä tuli hiukan hempeämmän väriset kuin Emman sukista...
7 kommenttia:

 1. Tuo pinkki Fabeli on kuule tyttöjen suosikki. Olen neulonut siskoni 12-v. tuosta langasta sukat siihen käyttöön että kun hän oleilee meillä niin siinä on villasukat mitkä vetää jalkaansa. Tyttö rakastaa tuota väriä ja kuviota ! Jos et itse ole niin ihastunut langan väriin niin mieti olisiko läheisissä joku nuorempi jolle sukta antaa. Ihastus on taattu. Sukkasi ovat olemmat taas ihania, mutta eritoten ihastuin noihin raitasukkiin. Fantastiset <3 Nyt on taas varmaan hyvä mieli kun tuli varastolangoista saatua jotakin noin kivaa aikaiseksi, onnittelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä minullakin oli hetkellisesti jotenkin tyttömäinen olo tuota lankaa ostaessani :) Oma tyttäreni ei ainakaan ole enää vuosiin huolinut mitään vaaleanpunaista.
   Minäkin tykkään kovasti niistä raitasukista. Olen etsiskellyt lankavarastoistani hiukan räväkämpää väriyhdistelmää seuraavaa raitasukkaparia varten, mutta toistaiseksi ei ole oikein sopivia keriä löytynyt.

   Poista
 2. Suloisia sukkia, varsinkin raidalliset! Hirvee into oos tehdä lisää noita sekaraitoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma noiden raitojen kanssa, kiitos vaan inspiraatiosta! Jos en olisi ryhtynyt tylsään langanostolakkoon, saattaisin jopa hankkia pari kerää riemunkirjavia lankoja ihan vain noita raitasukkia varten :)

   Poista
 3. Ai kun un ihanat raidat näissä sinunkin ilottelusukissasi! :)

  VastaaPoista