torstai 14. kesäkuuta 2012

Sateenkaaren tuolla puolen

- eli kuinka kummassa näin iloisen värisestä tanskalaisesta Strømpe garn -sateenkaarilangasta...

... voi tulla näin kauhean rumat sukat?

Ainakaan syynä ei takuulla ole valitsemani Jaywalker -sukkamalli. Ehkä tämä kiinalainen auringonvalo jotenkin vääristää tai sitten neulojan elämä vain on kaikenlaisia yllätyksiä täynnä. Ja tätä lankaa on reissussa mukana vielä ainakin yhteen sukkapariin...
7 kommenttia:

 1. Auts. Lähikuva näyttää tosiaan vielä kovin kauniilta. Sukat kokonaisuudessaan ovatkin sitten aikas - öh - levottomat. Riski pätkävärjättyjen lankojen kanssa on aina tämä. :D Joskus tulee neulottua rumasukkia, se varmaan kuuluu jokaisen sukanneulojan toimenkuvaan.

  VastaaPoista
 2. Huh ihana lähikuva ja lankakerä. Tuo isomman pinnan sekava ulkonäkö varmaankin selittyy sillä että langassa on yhtä väriä aina niin kovin pieni pätkä kerrallaan. Ei nuo nyt kamalat kyllä ole, ehkä vähän levottomat vaan. Mukavaa Kiinan oleilua ja postaa paljon kuvia sieltä kun ehdit :)

  VastaaPoista
 3. Värikkäät, tuovat lämpöä syksyn harmauteen.

  VastaaPoista
 4. Nooh, eivät ne nyt niin hirveät ole. Vain pirteät, räväkät ja kirjavat ;) . Mutta joo, lanka on kyllä viehkompaa kerällä.

  VastaaPoista
 5. Juu, kamalat ovat, ei auta. Tuskin näyttävät yhtään paremmilta kun reilun parin viikon päästä kaivan ne Suomessa matkalaukusta...
  Mutta käyttöön tulevat! Pääsevät syksyllä sienimetsään kirkkaankeltaisten kumisaappaideni suojissa :)

  VastaaPoista
 6. Hui! Onpa kerällä kaunis lanka päässyt yllättämään. :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit sukat :)


  http://pieniatahtia.blogspot.fi

  VastaaPoista