maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lämpöisin ajatuksin

Neuloin miehelle lämmikettä talven pakkasiin.


Kun Kokopäiväneuloja esitteli neulomaansa kaksipuoleista palmikkohuivia blogissaan, tiesin että minun oli pakko neuloa samanlainen. Huivin malli on Bruce Weinsteinin Knits Men Want -kirjasta, samoin pipon. Pipo on täsmälleen samanlainen kuin aiemmin pojalleni neuloma Aapeli.

Puikkoina käytin 5 mm:n pyöröpuikkoja sekä sukkapuikkoja, ja huiville kertyi mittaa 18 x 175 cm. Lankana molemmissa on Cascade 220 Heathers, jota kului pipoon 45 ja huiviin 940 grammaa. 

Hyvin ovat lämmittäneet.

15 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset ja varmasti lämpöiset :).

  VastaaPoista
 2. Onpa lämpimän ja hyvännäköiset! Tuo kirja kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjassa on ohjeet moneen hyvännäköiseen neulepuseroon ja -takkiin "elämäsi miehelle", mutta minä olen toistaiseksi pitäytynyt näissä pienemmissä projekteissa. :)

   Poista
 3. Miehekkään tyylikkäät. Hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Daisy! Minustakin setti on nimenomaan miehekäs, mutta oma mieheni vierasti huivia aluksi, sillä palmikot ovat hänen mielestään "naisellisia juttuja". Taitaa mies kuitenkin loppujen lopuksi ihan pitää huivista tai sitten käyttää minun mielikseni, kiltti kun on <3

   Poista
 4. Hienot :) Ostit siis kirjan. Se on mielestäni ehdottomasti hyvä opus kaikille jotka neulovat miesten neuleita. Valitsit kivat langat tuohon settiin. Ilmeisestikin miehesi on tottunut myös palmikoihin ja pitää niistä , koska setti on käytössä. Tyylikkäät ovat .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan se kirja oli ostaa...
   Ja kyllä kai nuo miehet (ainakin minun) pikkuhiljaa tottuvat melkein mihin vain :)

   Poista
 5. Onpa ihanan näköinen setti. Varmasti lämmin!

  VastaaPoista
 6. On lämmin, kiitos. Ei se minusta nyt niin naisellinen ole. Jotenkin vaan ensisilmäyksellä tuli semmoinen assosiaatio...

  VastaaPoista
 7. Tyylikkään miehekkäät, ihana sävy langassa...

  VastaaPoista
 8. todella hieno setti, erityisesti tuo pipo kiinnostaa. täytyypä vilkaistu tuota kirjaa. lanka on tosiaan aivan ihanan sävyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maritta! Ja vilkaisu kannattaa! :) Tosin pipon ohje on niin yksinkertainen, ettei pelkästään sen takia ehkä kannata kirjaa kuitenkaan ostaa...

   Poista
 9. Kyllä tuollasen setin kans kehtaa kulukia oikein ihimisissä pää pystyssä vielä. Hieno!!!!!

  VastaaPoista