sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Sininen palmikkoMalli: peruslapanen, 48 silmukkaa, palmikko kuudella silmukalla
Lanka: ikivanhaa Novitan Nallea n. 65 grammaa
Puikot: kokeilussa 3 mm:n neliskanttiset sukkapuikot

Neliskanttisilla puikoilla neulomista pitää vielä harjoitella, sillä puikoista jäi ikävät painaumat sormiin. Tai sitten cubicsit eivät vain ole minun juttuni.

8 kommenttia:

 1. Kivan näköiset. Kulmikkaita sukkapuikkoja olisi kyllä metka kokeilla, mutta toisaalta olen ollut perinteisiinkiin ihan tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapaset. Tosi rauhoittava väri :)

  VastaaPoista
 3. Cubicsit eivät sopineet näpeilleni ollenkaan. Sain ikävät painaumat sormiin ja niveliin sattui. Myin mokomat kammopuikot pois.

  VastaaPoista
 4. -maria-, en uskalla suositella kulmikkaita puikkoja, mutta toisaalta kaikkea kannattaa kokeilla edes kerran... ja moni on kulmikkaita puikkoja kehunutkin...

  Heli, kiitos! Minustakin tuo sininen on aika kaunis.

  Judiuni, ollaan siis kohtalotovereita! Tai sitten meidän sormissa on jotain vikaa...

  VastaaPoista
 5. Hyvät lapaset tuli.
  Oon neulonu yhet lapaset myös noilla neliskanttisilla puikoilla. Ite ihan tykkäsin mutta todella tiukkaa oli käsiala mulla niillä neuloessa. Joku sanoikin että pitää olla puoli numeroa isommat puikot noilla neliskanttisilla neuloessa.

  VastaaPoista
 6. Hepsi, kiitos!

  Näppi, minäkin sain vinkin, että neliskanttisista puikoista kannattaa valita vähintään puoli numeroa suuremmat kuin yleensä ja niin teinkin, mutta silti puikkotuntuma oli minun sormilleni jotenkin epämiellyttävä. En kuitenkaan aio kerrasta antaa periksi, vaan annan kyllä puikoille vielä toisen mahdollisuuden!

  VastaaPoista
 7. Kauniit, harvinaisen hyvin sopii pätkävärjätty lanka tuohon malliin :)

  VastaaPoista