sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Jaettu ilo

on kaksinkertainen ilo.
Sain Napit puuttuu -blogin Tiinalta hauskan haasteen, jonka tarkoituksena on ilahduttaa kanssabloggaajia. Haasteen säännöt ovat seuraavat:

Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voi myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.


Päätin houkutella mukaan kaksi bloggaajatoveria:

Kokopäiväneulojan, koska tiedän hänen kaipaavan juuri nyt iloa ja piristystä neulojan arkeen. Olemme seuranneet toistemme blogeja jo useamman vuoden ja meistä on ilokseni tullut todellisia blogikamuja.

Joo. -blogin Astan, joka vasta aloittelee neulebloggaajauraansa, mutta joka neulojana on todellinen konkari. Astan neulomista on maagista seurata lähietäisyydeltä - en ole koskaan nähnyt yhtä nopsasti suihkivia puikkoja.

Toivottavasti tartutte tähän haasteseen, amuk ja Asta, ja pääsen ilahduttamaan teitä!
3 kommenttia:

  1. Kyllä ihmiselle onkin siunaantunut maailman mukavin blogikamu <3 Mistä sinä aina vaistoatkin noin tarkkaan kun piristystä tarvitaan. Kiitos haasteesta kamuseni ja jatketaan samaan malliin : ) Haaste vastaanotettu ilolla nyt vain miettimään ketä lähtisin haastamaan itse....Sinut haastaisin ilman muuta jos voisin, mutta kun ehdit tällä kertaa ensin . Mukavaa sunnuntaita blogikamu !

    VastaaPoista
  2. Ihanat lankakuvat siulla täällä! Kyllä vaan värit ovat piristäviä, näin on.
    Meenpä seikkailemaan tuonne uusiin blogituttavuuksiin, kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista