tiistai 24. maaliskuuta 2015

Fiskarsin oranssi
Palataan kuvissa vielä hetkeksi viime kesään. Neuloin silloin Korsi-kämmekkäitä suunnitellessani itselleni oranssit Korret syksy mielessäni. Nyt kevään koittaessa on taas aika kaivaa kämmekkäät esiin. Jos et sellaisia omista tai muuten vain haluat vielä ainakin yhdet lisää, löytyy Korsi-kämmekkäidenkin ohje (Eiran Langat -lehden viime syksyn numeron lisäksi) nyt myös Ravelrysta. 


Malli: Korsi 
Lanka: Malabrigo Sock, n. 60 g
Puikot: 2,5 mm


13 kommenttia:

 1. Mistä tietää että on neulehifisti? Tunnistin langan ensimmäisestä kuvasta! Olen joskus kävellyt puhki tuosta neulotut sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuollaisesta taidosta voi jo olla ylpeä! :)

   Poista
 2. Tuo Korsi on kyllä hieno! Sattumalta aloitin toissapäivänä juuri samasta väristä kämmekkäät, kun sitä jäänyt aikanaan puserosta yli :D Malli niille ihan simppeliäkin simppelimpi - mutta tuo Korsi-malli on niin kiva, että kokeilen joku kerta, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Nyt tuli kyllä kesää ikävä:) Kaunis oranssi!

  VastaaPoista
 4. Kesä ja korsi <3 tästä intoutuneena taidan kaivella jämäläkoria jos vaikka nappaisin toiset korret puikoille. Tykkäsin!

  VastaaPoista
 5. Nuo korret ovat täynnä aurinkoa :)

  VastaaPoista
 6. Valoa ja iloa ! Porkkana, kehäkukka ..mulla tulee vaikka mitä positiivisia mielleyhtymiä noista sinun kuvista. Fiskarsin saksetkin on vamasti maailmallakin yksi näkyvimpiä ja kopioidumpia suomalaisen desingin tuotteita.Positiivista siis sekin. Ihanat blogikamu ja rrrrrrakastan yhä edelleen omianikin Korsia . Koskas seuraava malli putkahtaa maailmalle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas, kamu! Ei taida meikäläisestä olla neulesuunnittelijaksi, liian työlästä puuhaa näin laiskalle ihmiselle. Eli ei ainakaan vähään aikaan ole uusia malleja tiedossa. :)

   Poista
 7. Oih, ihanaa että malli on nyt saatavilla. Suurkiitos! Harmittelin niin kovasti, kun en saanut tuota lehteä käsiini.
  Siun korret on valtavan energiset, ihanat.

  VastaaPoista