lauantai 14. tammikuuta 2017

Syyskukkia talven keskellä

Malli: Tiina Huhtaniemen Syyskukkia Mittens
Laine Magazine 1
Lanka: Tukuwool Fingering, väri Lehto 
Puikot: 2,5 mmMalli oli mukava neuloa ja lapasista tuli ihanat. Minun kohdallani pienoisia pulmia aiheutti kuitenkin se, että nurjista silmukoistani tulee aina löysempiä kuin oikeista, ja koska lapasten koko kämmenpuoli neulotaan nurjaa, tuli Syyskukistani hiukan turhan väljät vaikka puikkokokonikin oli ohjeen kokoa pienempi. Tästä samaisesta syystä lapasiin ei myöskään ohjeen mukainen yksi Tuku-vyyhti ihan riittänyt, onneksi olin varannut toisenkin. Taidan korjata tilanteen neulomalla Syyskukkien alle peruslapaset Tukuwoolista, niin saan sopivamman kokoiset ja tuplalämpöiset lapaset. Onni onnettomuudessa siis.13 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä niiiiiiiin kauniiiiiiit ! Lemppaivärisetkin vielä. Ihana vihreä. Kun neulot nuo alulapaset niin tassut pysyvät taatutsti kättelylämpiminä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt pitäs vaan jaksaa neuloa ne tylsät peruslapaset... ja värikin pitäs osata päättää... :)

   Poista
  2. Joo, vois olla mukavan hillitty yhdistelmä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin tuohon kukkakuvioon niin paljon, että pitää varmaan neuloa vielä Syyskukkia-sukatkin.

   Poista
 3. Kauniit lapaset, ihan tuo kuvio!

  VastaaPoista
 4. Hurjan kaunis malli! Ja ihana väri!

  VastaaPoista
 5. Tuo väri on ihana! Minullakin on omien syyskukkien alla aluslapaset, hyvin toimii ja pitää kädet lämpimänä pakkaspäivinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemmeko kohtalotovereita eli tuliko sinunkin lapasistasi liian suuret? :D

   Poista
 6. Kauniit! Miullakin oli ennen tuo nurjien silmukoiden löysyysongelma, tosin miun tapauksessa ne oli suorastaan kammottavia lenkkejä. Rupesin sitten ihan tietoisesti tiukkistelemaan nurjaa neuloessa, ja ongelma ratkesi. Kunhan en unohda tiukkistella :D

  VastaaPoista