lauantai 2. heinäkuuta 2016

Pipokokeilu

Lanka mutkalla -blogin Elina suunnitteli alkukesästä ihastuttavan Paulinett -pipon, jonka englanninkielistä ohjetta lupasin testata neulomalla. Valitsin pipooni langaksi Sandnes Garnin Lamaa, osittain siksi ettei ohjeen mukaista Dropsin Nepalia ollut sopivasti käsillä, osittain taas siksi, että olin jo jonkin aikaa halunnut kokeilla laamalankaa.

Minun versioistani tuli hieman myssymäisempi pehmeän ja kastelussa löpsähtäneen Laman ansiosta, mutta silti aivan ihana. Ohjeen pipoon kuuluu tupsu, mutta se olisi saattanut saada piponi roikkumaan niskassa, joten päätin tulla toimeen ilman tupsua.


Malli: Paulinett
Lanka: Sandnes Garn Lama (80 g)
Puikot: 5 mmKiitos kivasta ohjeesta, Elina! Pipo oli helppo ja nopea neulottava, eikä takuulla jää viimeiseksi. Seuraavaan pipoon voisin kokeilla vaikkapa sitä Nepalia - ja tietenkin tupsua.14 kommenttia:

 1. Ihana pipo <3 Näyttää tosi hyvältä just tuollasena löyhänä.

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva pipo! Jonoon meni! :)

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos kovasti,että testineuloit pipon ja autoit englannin kielisessä ohjeessa :) Tuosta piposta tuli aivan ihana, ja tuo on kyllä kiva ilman tuota tupsua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on superkiva, mutta kokeilen ehdottomasti myös alkuperäisen ohjeen Nepalia, jotta saan itselleni pipomaisemman versionkin!

   Poista
 4. Kivan näköinen pipo! Just hyvä tuommoisena lörppänänä. :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään myös tästä lörppäversiosta:) Ja väri tietty mitä parhain.

  VastaaPoista