sunnuntai 28. elokuuta 2011

Ihan pientä

ihan pienelle:

norjalaismyssy eli Norwegian sweet baby cap

Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5 mm pyöröt ja sukkapuikot

Mukava ja nopea neulottava.
Langan väriyhdistelmäkin on mielestäni aika kiva.
Olisipa tuttavapiirissäni enemmän vauvoja, joille näitä suloisia myssyjä voisi neuloa...

5 kommenttia:

 1. TOSI SÖPÖ MYSSY. IHANA MALLI JA LANGASSA ON KIVAT VÄRIT. OLEN JOSKUS NEULONUT SAMASTA FABELISTA SUKAT JA NE OVAT VIELÄKIN MIELUISET PIRTEIDEN VÄRIENSÄ ANSIOSTA.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, amuk! Fabel on kaiken kaikkiaan mukavaa neulottavaa, mutta tämä väriyhdistelmä on minustakin erityisen onnistunut.

  VastaaPoista
 3. Ai että on kivan näköinen malli ja mukavat värit. Just neuloin sen perinteisen kypärämyssyn ja harmittelin niitä saumoja. Tässä mallissa niitä ei näytä olevan ollenkaan, hienoa. Täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista
 4. AnniKainen, tämä norjalaismyssy on mukavaa vaihtelua siihen perinteisempään malliin ja tosiaan saumatonkin. Mutta kyllä jokaisella suomalaisvauvalla kuuluu ainakin yksi sellainen perinteinen kypärämyssykin olla...

  VastaaPoista
 5. Juu ja ilmeisesti onkin. Neuloin tuota myssyä kun olin viime viikolla opiskelemassa lähipäivillä ja luokassa yks jos toinenkin tuli katsomaan ja huokailemaan että tuollaisen minäkin olen joskus tehnyt :). Mukava ajatus, että joku neule on osa yhteistä muistia. Omillenikin neuloin aikanaan sellaisen

  VastaaPoista